Esprit Showrooms Amsterdam_photographer M.Hofmans_June 19_1

G&S Vastgoed en UBS Asset Management verwelkomen Esprit Europe B.V. in gebouw Moermansk 400.

31/07/2019

Moermansk 400, circa 5.000 m2 groot,is een ontwikkeling van G&S Vastgoed. Moermansk 400 maakt deel uit van de totale ontwikkeling Moermansk 300, 400 en 500. Het gebouw is naar een ontwerp van Joris Deur van het architectenbureau ZZDP Architecten en heeft door haar ligging aan de kop van de Moermanskkade in de Amsterdamse Houthaven een fenomenaal uitzicht over het IJ.

Esprit heeft onlangs de 2e en 3e verdieping van het gebouw in gebruik genomen.

Martin Hallander, Head of Wholesale Northern Europe over Moermansk400: De stap naar Moermansk vormt een nieuwe start voor Esprit in Noord-Europa. ‘De Houthaven is modern en goed verbonden, een ontmoetingsplek voor innovatie, digitalisering en design waar ook modemerken, architectenbureaus en ontwerpbureaus zich gevestigd hebben waardoor het de perfecte thuisbasis is voor Esprit! Het team heeft zich al gevestigd – wij houden allemaal van ons nieuwe kantoor en omgeving en ik ben ervan overtuigd dat onze wholesale-klanten dat ook zullen doen.

Door de verhuur aan Esprit zijn alleen de begane grond en de 1e verdieping (tezamen circa 1.200 m2) nog beschikbaar voor de verhuur.

JLL adviseerde G&S Vastgoed bij de verhuur van het gebouw. Harper Dennis Hobs adviseerde Esprit. NautaDutilh adviseerde G&S Vastgoed bij deze transactie op juridisch gebied.

Related

Back to top