approach-a

Onze werkwijze

Hoe dienen we de stad?

Onze wereld verstedelijkt in rap tempo. Steden ervaren steeds meer druk om snel en duurzaam te groeien. De komst van nieuwe technologieën, nieuwe behoeften en het daarbij behorende gedrag van inwoners van een stad zorgen ervoor dat het stedelijk landschap, de stedelijke functionaliteiten en het stedelijke aanbod opnieuw moeten worden overwogen en aangepast. Een goede verbinding tussen wonen, werken en voorzieningen is waar men steeds meer behoefte aan heeft. Wij helpen steden bij het verbinden van mensen, creëren werkgelegenheid en helpen bij het financieren van noodzakelijke infrastructuurontwikkelingen.

Net zoals onze projecten is iedere stad uniek. Een gebouw moet de behoeften van het gebied, de bewoners, de gebruikers en de bedrijven omarmen en weerspiegelen.

Wij werken vanuit een open blik. Een visie die zich focust op de wereld van morgen. Wij introduceren nieuwe concepten en nieuwe vormen van samenwerking om zo iconische projecten tot leven te brengen. Wij kijken verder dan de trends van het moment. Onze projecten zijn duurzame ontwikkelingen van de toekomst die een optimale leef-en werkomgeving bieden.

Approach
approach-c

Samenwerking

Wanneer ervaring en samenwerking ertoe doen

Met de bouw van onze projecten streven wij ernaar een bijdrage te leveren aan de maatschappij waarbij de betrokkenheid en inzet van vele stakeholders van ongekende waarde is. Wij geloven sterk dat het leggen van de juiste verbanden en het koppelen van de juiste stakeholders van essentieel belang zijn om onze doelen en die van onze klanten te realiseren.

De inspanning van een toegewijd netwerk van onze betrokken medewerkers en partners bepaalt het resultaat van elk gerealiseerd project. . Door stakeholders met elkaar aan tafel te zetten ontstaan er nieuwe ideeën. Een open cultuur die een goede basis vormt. Hiërarchie en grenzen worden opzijgezet om zo gezamenlijk succes te boeken en resultaten te behalen.

In onze projecten streven wij naar een gevoel van gedeeld eigenaarschap met een sterke nadruk op hoge kwaliteit, een betere prijs-kwaliteitverhouding en meer efficiëntie. Projecten worden bij G&S Vastgoed in een sfeer van collegialiteit ontwikkeld, zodat we samen met u met veel plezier betekenisvolle projecten realiseren.

approach-d

Doelgericht

Het beste project op iedere locatie

Binnen G&S Vastgoed werken wij niet volgens een vast stramien. Wij werken met een sterke focus en ambitie om het beste project op iedere locatie te ontwikkelen. Onze doelgerichtheid en vastberadenheid heeft ons gevormd tot het bedrijf dat wij vandaag de dag zijn.

Wij analyseren zorgvuldig het landschap, de locatie en sociaaleconomische trends. Door het zorgvuldig afwegen van de afzonderlijke en collectieve verwachtingen, ontwikkelingen in de markt en maatschappelijke ontwikkelingen evalueren wij het potentieel van elk project. De beginfase van een ontwikkelproject is dan ook cruciaal, zo bepalen wij de toegevoegde waarde van het project op voorhand. Wanneer onze projectdoelen zijn vastgesteld, zetten we een efficiënte en economische projectdynamiek op. Deze omvat een duidelijke organisatiestructuur en een plan van aanpak. Zo creëren we betekenisvolle gebouwen die bijdragen aan een aangename woon- en werkomgeving, die gebruikers en bewoners meer comfort bieden.

approach-e

Authentiek en recht door zee

Een deal is een deal – Wij zijn een betrouwbare partner

Een gerespecteerde en betrouwbare partner zijn is niet iets dat van de een op de andere dag wordt bereikt. Elke dag werken wij met plezier, passie en trots aan nieuwe uitdagingen. Wij overwegen keer op keer hoe wij optimaal gebruik kunnen maken van de vaardigheden die wij in huis hebben. Door deze arbeidsethos hebben wij onze authenticiteit al 40 jaar kunnen behouden.

Eerlijk, toegewijd, moedig en betrouwbaar zijn slechts een paar woorden die beschrijven wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Wij gaan respectvol met elkaar en onze partners om. Wij werken samen aan de groei van een stad. Wij blijven trouw aan onszelf. Voor ons is een deal een deal. Afspraken nakomen, dat is wat wij belangrijk vinden. Wij hebben de ambitie om aantrekkelijke steden te creëren op het gebied van wonen, werken, recreëren, onderwijs, kunst en cultuur; steden die ook voor bedrijven interessant zijn.

approach-f
approach-g

Toekomstgericht

‘Serving’ staat centraal in alles wat we doen – We dragen zorg voor het milieu en gebruiken de laatste technologieën om duurzame en toekomstbestendige projecten te realiseren

Onze projecten vragen om langetermijnstrategieën.

Onze aanpak is op de volgende overtuigingen gebaseerd

  • We zetten de norm voor de branche door kennis te delen en samen te werken met creatieve en inspirerende partijen om de grenzen van projectontwikkeling en vastgoed te verleggen.
  • Een toekomstig stedelijk landschap kan alleen worden ontwikkeld als zowel het verleden als de huidige situatie worden gerespecteerd.
  • We zien veel mogelijkheden in een combinatie van waardevolle tradities en moderne technologieën.
  • We geloven in het combineren van 40 jaar ervaring met nieuwe ideeën.
  • We willen oude gebouwen nieuw leven inblazen, herontwikkelen en transformeren om een positieve impact te maken op steden en gemeenschappen.

Duurzaamheid staat centraal

Wij kijken verder dan alleen energiebesparing en het recyclen van materialen. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Onze projecten kunnen een positieve invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van klanten, partners enstadsbewoners en een sociale bijdrage leveren. Duurzame stedelijke ontwikkeling betekent betere en bij voorkeur duurzame materialen, een hoogwaardig design, bewust en verantwoord ontwikkelen en het opzetten van een langetermijnstrategie om mogelijke uitdagingen vroegtijdig te signaleren. Wij blijven onszelf en onze standaarden continu verbeteren zonder bescheidenheid te verliezen. Het is onze missie om duurzame, hoogwaardige en toekomstbestendige projecten te realiseren en hierin het voortrouw te nemen en een inspiratie voor anderen te zijn.

We investeren in technologie om waarde toe te voegen aan onze projecten

We passen technologie toe om de efficiëntie en transparantie in de bouwwaardeketen te verbeteren. Augmented en virtual reality, big data, AI en machine learning: met moderne technologische middelen hebben we meer grip op de complexe processen die fundamenteel zijn voor onze werkzaamheden. Daarnaast krijgen we datagestuurde inzichten op het gebied van prestaties, controle en communicatie om preciezer te werk te gaan.

  • Met het bouwinformatiemodel beschikken we over de inzichten en middelen om gebouwen en infrastructuren efficiënter te kunnen plannen, ontwerpen, bouwen en beheersen.
  • Optimalisatie door digitalisering van productieprocessen.
  • Predicatief onderhoud voor vastgoedportefeuilles.
  • Visualisaties kunnen klanten een gebouw echt laten beleven zonder er fysiek aanwezig te zijn.

Terug naar boven