Lise-Marie de Ruiter

Lila

Lise-Marie de Ruiter

Marketing & Communications

Na haar studie in Londen en Malta studeerde Lise-Marie in 2016 af in Internationale Communicatie en Media, met als specialisatie Marketing.

In 2017 begon Lise-Marie bij G&S Vastgoed. Ze is een ervaren marketeer die op de drukke marketing- en communicatieafdeling een breed scala aan verschillende activiteiten uitvoert.

Haar dagelijkse taken zijn onder andere; het monitoren van social media, persaanvragen, het maken van presentaties, animaties en andere creatieve marketingstrategieën en -concepten om investeerders, huurders en geïnteresseerden aan te trekken.

Contact

Related

Back to top

Jurre Blauw

Jurre website 2022 440 x 630 px

Jurre Blauw

Senior Developer

Jurre werkt sinds 2016 bij G&S Vastgoed als ontwikkelingsmanager. Daarvoor werkte hij aan diverse ontwikkelingsprojecten voor een vastgoedadviseur en een groot bouwbedrijf waar hij alles van binnenuit leerde over de branche.

Projectontwikkeling vereist een enorme veelzijdigheid; Jurre is verantwoordelijk voor alles van techniek tot financiën, van wettelijke kaders tot stadsontwikkeling en heeft één overkoepelend doel – het creëren van prachtige gebouwen.

Contact

Related

Back to top

Jason Blackmore

jason

Jason Blackmore

Director

Na zes jaar te hebben gewerkt als makelaar bij DTZ Zadelhoff Amsterdam en Hoofddorp, maakte Jason in 1998 de overstap naar G&S Vastgoed. Zijn eerste rol was commercieel adjunct-directeur en later werd hij commercieel directeur. Het succes van Jason in deze functies leidde in 2011 tot zijn benoeming tot algemeen directeur.

Related

Back to top

Iris Donker

Iris

Iris Donker

Marketing & Public Relations

Iris begon haar carrière bij G&S Vastgoed in 2016. Ze speelt een integrale rol in het begeleiden van de teams bij hun klantpresentaties, met name bij ontwikkelingsacquisitie. Iris heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van de Amsterdamse Vastgoedborrel, een driemaandelijkse borrel voor de vastgoedsector. Ook is zij verantwoordelijk voor het aantrekken en sluiten van sponsorcontracten met partners zoals Holland Festival.

Contact

Related

Back to top