Dennis

Dennis van de Ven

Director

In 2021 is Dennis aan de slag gegaan bij G&S Vastgoed als directeur. Sinds 2011 is hij actief bij verschillende ondernemingen binnen het VolkerWessels concern. Onder andere tot 2019 als directeur bij SDK Vastgoed, gevolgd door een periode van 2 jaar waarin hij in het Verenigd Koninkrijk als directeur ontwikkeling bij VolkerFitzpatrick heeft gezeten.

Gebouwen en gebouwde omgevingen zijn stolsels van het tijdsgewricht en de maatschappij waarin we leven. Dennis wil projecten ontwikkelen die er toe doen. Het is een dure plicht om dit respectvol en onorthodox te doen. Voor de volgende generaties, de mensen die er gaan wonen of werken, een toevallige voorbijganger na oplevering, maar zeker ook voor de mensen die het samen (mogelijk) maken.

Plekken in de stad opnieuw zien en betekenis geven. ‘Kunsten in de breedste zin van het woord’ kunnen hierbij het verschil maken, zo is zijn overtuiging. Als ontwikkelaar, wil je ruimte geven aan mensen die de wereld iets te melden hebben. Tegelijkertijd dient de balans gevonden te worden tussen de creatie en de operatie. Die ingewikkelde puzzel, tot in de kleinste details, is wat ons vak zo fascinerend maakt.

Related

Back to top