Arjen

Arjen Lindeman

Head of Development

Met een Master in Civiele Techniek van de Technische Universiteit Delft en een studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkt Arjen al 10 jaar bij G&S Vastgoed als projectontwikkelaar.

Zijn visie op elk project is hetzelfde: grenzen verleggen en het onmogelijke mogelijk maken. Het leiden van de ontwikkelingsteams van het bedrijf houdt in dat hij jong talent helpt bij het verbreden en uitbreiden van hun kwaliteiten. Uiteindelijk is het zijn doel om de optimale omgeving te creëren waar mensen willen werken, ideeën uitwisselen en elkaar uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Arjen heeft een aantal belangrijke projecten geleid vanaf het eerste concept tot en met de oplevering, zoals het Miraihuis in Leiden en de 400 en 500 Beethovenstraat op de Zuidas in Amsterdam. Lopende projecten zijn onder andere het ING hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost en Wonderwoods in Utrecht. Het werken aan opvallende complexe projecten met hoge eisen is soms topsport. In termen van voetbal zou Arjen zeggen: “Leg de lat hoger om makkelijker te kunnen scoren”.

Contact

Related

Back to top