G&S Vastgoed - WereldOuders- Milan Hofmans, 24 mei 2019

G&S Vastgoed fietst voor WereldOuders tijdens de Zuidas Businessride 2019

27/05/2019G&S Vastgoed

Ruim 100 deelnemers verruilden op vrijdag 24 mei 2019 hun (mantel-) pakken voor een sportief wielerpak, zij fietsten mee tijdens de derde editie van de Zuidas Businessride.

Ook dit jaar deed er weer een door G&S Vastgoed samengesteld team mee, bestaande uit ongeveer 25 zakenrelaties en collega’s. Na het startsein vanaf het Atrium op de Zuidas voerde de route langs mooie plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Vinkeveen en Abcoude. De deelnemers hebben een afstand van 60 kilometer afgelegd. In totaal heeft de Zuidas Businessride dit jaar een bedrag van €12.545,- voor WereldOuders opgehaald.

De Zuidas Businessride is een initiatief van WereldOuders. Zij zetten zich elke dag in om de situatie van kansarme kinderen in Latijns-Amerika op de lange termijn te verbeteren door kinderen op te nemen in hun familie waar ze een stabiele basis krijgen, onderwijs en medische zorg. Ook is WereldOuders zeer actief in het ontwikkelen van de lokale gemeenschappen met projecten rondom onder andere onderwijs, duurzaamheid, agricultuur, noodhulp, medische zorg en ondersteuning van arme gezinnen. 

Related

Back to top