moermansk 2 luik2

G&S Vastgoed en UBS Asset Management verwelkomen Lifetex Industry Holding B.V. in Moermansk 400.

11/03/2020G&S Vastgoed

Moermansk 400 heeft er een nieuwe huurder bij. Onlangs Flexibelhuren B.V., een 100% dochter van G&S Vastgoed B.V. heeft een huurovereenkomst getekend met Lifetex Industry Holding B.V. Lifetex Industry, een dochteronderneming van Shanghai Sunwin Industry Group, is een import en exportbedrijf en is een belangrijke leverancier van huishoudtextiel, kleding en accessoires voor gerenommeerde merken, retailers en e-commerce-accounts in de EU en USA.

Lifetex Industry heeft een deel van de eerste verdieping verhuurd circa 400 m². Als resultaat is slechts ongeveer 1.020 m² nog steeds beschikbaar in Moermansk 400 verdeeld over de begane grond (530 m²) en de eerste verdieping (490 m²) .Moermansk 400 is een ontwikkeling van G&S Vastgoed en een investering van UBS Asset Management voor een pan-Europese Club Deal structuur. Moermansk 400 is een ontwerp van Joris Deur van architecten ZZDP. Vanwege de witte kleur vormt het gebouw een mooi contrast met de omliggende gebouwen. Met balkons gelegen aan de kop kunnen kantoorgebruikers genieten van het uitzicht over het IJ. Het stoere uiterlijk van het gebouw wordt verzacht door het gebruik van groene bloembakken. Wat daarmee zorgt voor een prachtig uitzicht over zowel groen als water.

JLL adviseerde G&S Vastgoed over de verhuur van het gebouw in samenwerking met Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Cushman en Wakefield. Colliers adviseerde Lifetex Industry.

Related

Terug naar boven