Menno Sales Tool

Crozzroads lanceert 3D-tool voor het revolutionaire vastgoedproject Wonderwoods


Tool biedt levensechte afbeelding of verticaal bos.

Crozzroads lanceert een revolutionaire interactieve 3D-tool voor vastgoedproject Wonderwoods tijdens PROVADA in Amsterdam.

Menno Ploeger, Head of Commerce bij G&S Vastgoed, presenteert de tool op PROVADA aan de stand van a.s.r. onroerend goed. De interactieve 3D-tool biedt een representatief beeld van Wonderwoods, twee duurzame, groene torens voor wonen, werken, retail en een digitaal museum, dat in 2023 in Utrecht wordt opgeleverd.

Wonderwoods Development kan de tool gebruiken om zowel interne als externe stakeholders, evenals potentiële huurders en kopers, een levensechte kijk op de gebouwen te geven. De focus van de 3D-tool ligt niet alleen op beschikbaarheid, maar brengt ook het unieke van de gebouwen in kaart. De tool legt in een oogwenk een zeer complex gebouw uit: de verdiepingen kunnen per verdieping worden uitgebreid en de verschillende functies en routing worden zichtbaar. Uit de ervaring die de gebruiker met de tool ervaart, zijn de wortels van Crozzroads voelbaar: de gamingindustrie. De wind waait door de bomen die in de gevel van Wonderwoods zijn geplant en de zon schijnt op de daktuinen en verandert zelfs van richting. De kleine vogel Woody, de mascotte van Wonderwoods, vliegt ook rond het gebouw en rust uit op de reling van een balkon.

G&S Vastgoed is blij met de samenwerking met Crozzroads. Jet Happel, hoofd van Creative Design bij G&S Vastgoed, legt uit: “Crozzroads heeft een enorme passie voor onroerend goed, detail en kwaliteit. Alles is mogelijk in hun 3D-wereld. De ontwikkelingen op Crozzroads zorgen er bijvoorbeeld voor dat we fouten in een vroeg stadium uit het gebouw kunnen verwijderen – vaak zijn dit dingen die er heel logisch uitzien op tekeningen. In de vervolgfase kunnen we de tool gebruiken om een ​​gebouw transparant te maken voor onze klanten. ”

Crozzroads is ook tevreden over de samenwerking. Sally van Duinen, CEO van Crozzroads: “Crozzroads streeft niet alleen naar de hoogste kwaliteit, maar ook naar de beste ervaring. We denken mee, adviseren en zorgen ervoor dat verschillende werelden samenkomen. Crozzroads gelooft in de toekomst en gebruikt altijd de nieuwste technologieën in zijn producten. We zijn erg blij dat we technologie hebben kunnen ontwikkelen voor het Wonderwoods-project, dat niet alleen vooruitstrevend is op het gebied van onroerend goed en gezond stadsleven, maar ook in de verkoop ervan.

Related

Back to top