infosheet

Serving the City / Drijfveer / Samenwerken / Maatschappij – Doorlopend

Serving the City is de kern van onze filosofie. Vanaf dag een is dit waar wij voor staan. Het is een drijfveer voor ons team en het helpt ons vooruit in samenwerking met onze partners en klanten.

Project

Serving the City

Locatie

Amsterdam

Utrecht

Partners

Emma Fund Racing

WereldOuders

JINC

Voedselbank


Module B links
Module B rechts
Module B rechts3

 “Het is enorm bijzonder om op deze manier iets te kunnen betekenen voor de patiëntjes van het Emma Kinderziekenhuis. De lach op hun gezicht tijdens Emma Kids Racing is onbetaalbaar! Heel mooi om te zien hoe we dit samen met alle collega’s en relaties van G&S Vastgoed hebben kunnen realiseren”.” – Iris Donker

Emma Fund Racing & Emma Kids Racing

In 2016 werd er op het circuit van Zandvoort gescheurd daaropvolgend in 2018 op het circuit van Lelystad, dit om geld op te halen voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Met de opbrengst van Emma Fund Racing wordt er voor de patiëntjes van het Kinderziekenhuis een onvergetelijke dag georganiseerd; Emma Kids Racing – een dag vol ronkende motoren en blije gezichten! Daarnaast is er in totaal een prachtig bedrag van €170.000,-  gedoneerd aan de afdeling Neonatologie van het Emma Kinderziekenhuis.

Emma Kids Racing

WereldOuders Zuidas Businessride

De Zuidas Businessride; een racefiets toertocht voor het goede doel ‘’WereldOuders’’ met start en finish op de Amsterdamse Zuidas. WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap. Inmiddels een jaarlijks terugkerend event op de agenda van G&S Vastgoed voor een aantal collega’s en relaties.
https://wereldouders.nl/

“Het zijn van een carrière coach op het Lely Lyceum Amsterdam Zuidoost is bijzonder en dankbaar. Het is mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de leerlingen door ze te helpen met keuzes te maken over de vervolgstappen na de middelbare school. Ik hoop nog vele leerlingen een duwtje in de goede richting te geven”. – Mark Gosewehr

Module B rechts WO
Module B rechts2 WO

JINC

Helpt kinderen op weg naar werk.
Honderdduizenden Nederlandse kinderen groeien op in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt. Met het hele team dragen we hier graag aan bij en doen alle collega’s mee aan de verschillende programma’s (sollicitatietrainingen, Carrière Coaching, TaalTrips etc). Dit zijn keer op keer bijzondere en waardevolle ervaringen. Niet alleen voor de kids, maar ook zeker voor onszelf.

JINC


 

Module F boven JINC
Module F onder JINC
Module D links voedselbank

Voedselbank

Oog voor voedsel, hart voor mensen. Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen geven? Dat is goed voor mens en milieu. Jaarlijks dragen wij met alle collega’s bij aan de grootschalige inzamelingsactie. Ieder jaar leveren we op die manier bij aan de essentiële bijdrage aan voorraad van Voedselbank Amsterdam Zuid! Ook dit jaar hopen we samen weer veel te kunnen betekenen voor de Voedselbank.

Related

Back to top