Infosheet

Kantoren – In ontwikkeling

Met oog voor hoogwaardige technologie en sustainable design, zonder ecologische aspecten uit het oog te verliezen. Park 20|20 is het resultaat van zo’n visie.

Project

The Campus

Locatie

Hoofddorp

Certificatie

BREEAM Excellent, Well Silver

Architect

MVSA Architects

Partners

VolkerWessels

Reggeborgh

34.000 m²

Module A links

Architect

Charlotte Griffioen – MVSA Architects

Park 20|20 is nog niet klaar. Een bijzonder complex is nog in ontwikkeling: The Campus. 

Gelegen in de groene omgeving van Park 20|20 in Hoofddorp zijn wij het laatste stukje van depuzzel aan het ontwikkelen. Welkom op ‘The Campus’. Stijlvolle interieurs, uitstekende horecagelegenheden en smart technology voor meer comfort: The Campus is state-of-the-art in alle facetten. Creativiteit gedijt bij verbondenheid. Vanuit die boodschap is The Campus ontwikkeld. Een collectief van vijf gebouwenmet ieder een eigen identiteit. Toch vormen ze samen een natuurlijk geheel. Eenheid in verscheidenheid.

Eeuwenoud en toch actueel: Feng Shui is een wijze raadgever. Deze Chinese filosofie stond centraal bij de vormgeving van The Campus en draait om het evenwicht tussen wij mensen en onze omgeving.
Feng Shui gebruikt de elementen water, hout, aarde, metaal en vuur om harmonie te creëren. De vijf gebouwen van The Campus zijn daarop gebaseerd.
locatie
Module B links

Zonder hart geen hartstocht

De passie voor sustainable design is onmiskenbaar in het hart van The Campus, tussen de vijf gebouwen. Hier komt alles samen en dat is goed zichtbaar vanuit top-view: het hart is verbonden met alle gebouwen en vormt zo een groene oase.

Module B rechts
Module B rechtsonder
buildings
Module D links

Het design

De horizontale lijnen in de gebouwen creëren beweging en eenheid en brengen ze samen, terwijl de bijzondere kenmerken in de gebouwen hun unieke karakter laten zien. elementen.
De elementen: water, hout, aarde, metaal en vuur komen allemaal samen en vormen een samenhangend en toch uniek geheel.

Module D rechts
mockup

Branding & Digital by Stuurmen

De mens centraal

De gezondheid en het welzijn van de gebruikers staat centraal in ‘The Campus samen met een een gezond klimaat. Comfort, energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid gaan hier hand in hand.

module f boven
module f onder

Related

Back to top