module1-nb-a

Kantoren / Wonen / Recreatie – In ontwikkeling

Transformatie van het iconische New Babylon tot een hoogwaardig, multifunctioneel ontwerp dat moeiteloos de toekomst tegemoet kan treden.

Project

New Babylon

Locatie

Den Haag

Architect

MVSA Architects

Partner

Icon Real Estate
module2-nb-b
module2-nb-c

Architect

Roberto Meyer, MVSA Architects
module3-nb-d
Een blikvanger in de Haagse skyline New Babylon is een goed voorbeeld van hoe wonen, werken en ontspanning in één gebouw kunnen worden geïntegreerd. Naast de twee indrukwekkende woontorens herbergt het gebouw kantoren, een hotel, restaurants, cafés, ontspanningsruimtes en andere voorzieningen.
module3-nb-e
module3-nb-f

Een locatie van wereldklasse nieuw leven inblazen: de spectaculaire transformatie van een gebouw uit de jaren 70 tot een open, ultramoderne 21ste-eeuwse hoogbouw.

Icon Real Estate is een marktleidend, innovatief en op huurders gericht bedrijf dat sterk gelooft in de gebouwen en omgevingen die het creëert. Het ontwerp van de renovatie van New Babylon moest indruk maken en kantoorruimtes van de hoogste kwaliteit bieden voor toonaangevende professionele huurders. Het interieurontwerp is uitgesproken: houten bekleding, veel open ruimtes, ontspanningsruimtes, natuurlijk licht en een ultramoderne receptie met faciliteiten voor hoogwaardige zakelijke dienstverlening.   De kantoorruimtes van New Babylon zijn naar de meest veeleisende normen van huurders opgeschaald en in twee aparte delen verdeeld. Dit biedt meer flexibiliteit voor zowel grote als kleine huurders. Brede, goed verlichte gangen zijn vanuit alle delen van het gebouw toegankelijk en zorgen voor een grandioze doorgang die het Anna van Burenplein met het Koningin Julianaplein verbindt. Als verwijzing naar de hangende tuinen van Babylon zijn meerdere aangelegde daktuinen en aangelegde gebieden tussen de winkels geïntegreerd om een esthetische combinatie van groen en functionele ruimte te creëren.  

Related

Back to ProjectsBack to top