900 Mahler voor site G&S Vastgoed 5

Wonen – Opgeleverd 2016

Geïnspireerd door architectuur vanuit New York. 900 Mahler brengt een gevoel van Manhatten naar Amsterdam. Onze eerste grote prestatie op de woningmarkt resulteerde in een bekend luxueus woontoren met appartementen en penthouses.  

Project

900 Mahler

Locatie

Amsterdam Zuidas

Architecten

INBO

Kate Hume

Woningen: 22.000 m²

Commercieel:

1.100 m²

module a links
module a rechts

Architecten

Rick Bakker, INBO (L)

Kate Hume (R)

module b links

Locatie

900 Mahler heeft een belangrijke rol gespeeld in de transformatie van de Zuidas door zowel letterlijk als figuurlijk zijn nek uit te steken. Velen woontorens zijn er door de jaren heen bijgekomen op de Zuidas. De Zuidas wordt nu gezien als een levendige bestemming om te werken en te leven.

module b rechtboven
module b rechtsonder
module d links2

Een prachtig uitzicht

Hoge ramen, donker bruine bakstenen van boven naar beneden en een prachtig koperen logo. 900 Mahler bestaat uit een hogere en een lagere toren met prachtige appartementen en verschillende openbare functies in de plint. Glazen liften zijn aan de gevel bevestigd en zorgen voor een spectaculair uitzicht over de stad. Om nog maar te zwijgen van de ruime terrassen die niet alleen uiterst comfortabel zijn, maar ook bijdragen aan het residentiële karakter van de woontoren.

module d rechts2

module d links

Een grootste entree

Geïnspireerd door de skyline van Manhattan – met een knipoog naar de iconische architect Dudok . Kate Hume heeft ervoor gezorgd dat de buitenkwaliteit van 900 Mahler ook binnenin goed te zien is. Opvallende kroonluchters van Kaia en Atollo-tafellampen van Oluce geven het warme gastvrije gevoel van een vijfsterren hotel lobby. Met JAMES (conciërgeservice) voelen bewoners zich meteen thuis.

module d rechts

Een straat met allure

Een straat met allure

De Gustav Mahlerlaan een straat met allure. 900 Mahler biedt verschillende voorzieningen die ook voor het publiek toegankelijk zijn, zoals verschillende restaurants, een luxe gym en een coffee corner.

module f boven
module f onder

Related

Terug naar ProjectenBack to top